29. prosince 2019 – Co jíst je vzdělávací portál, na kterém se dozvíte, jak mít jídlo, a díky tomu i své zdraví, pod kontrolou. 

Zdravá strava je založená na skutečných potravinách a jídlech z nich. Základem zdraví totiž není zázračný poměr živin, počet gramů nějaké potraviny ani počet kalorií nebo porcí. Zdravá strava může mít různé podoby. Mnohým bude vyhovovat zobrazená vyvážená strava, někomu může více prospívat rostlinná strava s vyšším obsahem sacharidů a jinému nízkosacharidová strava s vyšším podílem tuků a bílkovin.



Průvodce jídlem na www.cojist.cz je jednoduchá a funkční pomůcka zdravé výživy, která vychází z nejnovějších světových výživových znalostí. Na rozdíl od běžných výživových doporučení netvrdí, že existuje jedna správná výživa pro úplně všechny.

Průvodce skutečným jídlem respektuje individuální možné a zdravotně prospěšné výživové směry od převážně rostlinné stravy až po nízkosacharidovou stravu. Správnou stravou lze předejít mnoha nemocem anebo pomoci s terapií existujících zdravotních potíží.

S přáním pevného zdraví, Globopol