Aktualizace: Projekt Nemocniční strava pokračuje, v případě zájmu o účast v projektu nás kontaktujte.

19. ledna 2021 – Fakultní nemocnice Ostrava od nového roku na Oddělení šestinedělí zavedla novinku ve formě bufetových snídaní pro maminky.

Facebook Fakultní nemocnice Ostrava: „Od nového roku jsme na Oddělení šestinedělí zavedli novinku ve formě bufetových snídaní pro novopečené maminky. Ty, zejména pokud kojí, potřebují více energie a tak jsme si řekli, že jim dopřejeme to nejlepší.“

„Pozvali jsme si expertku na výživu Margit Slimáková, sedli jsme si k jednomu stolu s přednostou Gynekologicko-porodnické kliniky Ondřejem Šimetkou, vedoucí Odboru léčebné výživy Jaroslavou Jaššovou, nutriční terapeutkou a vrchní sestrou kliniky Markétou Omachtovou a hledali tu správnou cestu i v době covidové! 🦠

Výsledkem je, že maminky si mohou vybrat z už tak bohatého jídelníčku kuchyně Fakultní nemocnice Ostrava a navíc si mohou dát výýýýýborné domácí kaše a přídavek z bufetu, který je plný kvalitních a zdravých potravin.

Zatím si to maminky mooooooooooooooooooc pochvalují a věříme, že až přijdete k nám porodit své miminko, taky se Vám nebude od nás chtít domů.

Postupně chceme tuto službu zavést na všechna lůžková oddělení Gynekologicko-porodnické kliniky FNO.“

https://fb.watch/3sbaoPZL-p/ 

 

Související příspěvky:

Globopol (2019) Zlepšení stravy ve Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně v rámci projektu Globopol

Globopol (2019) Projekt Nemocniční stravy – aktualizace